Translate

sâmbătă, 10 martie 2012

It's all about the money!!!

Pe zi ce trece incep sa realizez ca, din pacate banii au ajuns sa fie mai presus de orice. Sa fie chiar asa oare? Chiar trebuie sa se invarta tot in jurul lor?Acum, daca stai sa te gandesti o sa raspunzi cu un mare DA. 
Astazi, orice ai vrea sa faci sau chiar si sa spui, te gandesti de 2 ori, pt ca s-ar putea sa ti-o iei intr-un mare fel daca nu ai 2 lei in buzunar. Nici macar fetele nu se mai uita la tine, ba chiar si baietii au inceput sa faca la fel, daca vad ca nu ai bani.  
S-au uitat oare vremurile cand nu aveai nevoie de lucruri materiale, ci doar de dragostea si aprecierea celor dragi? Se pare ca da. 
Chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar din pacate asta e lumea din ziua de azi: materialista si fatarnica. Nimeni nu-si mai bate capul cu nimeni, nimeni nu se uita ca face rau persoanelor de langa ei, in goana lor dupa bani. Toti ii dau inainte, si pe nimeni nu intereseaza ca poate in felul asta, ajungi sa distrugi viata unui om calcandu-l in picioare pt niste hartii. Se pare ca hartiile astea au mai mare importanta decat viata unui om.
Sincer acum, chiar imi e rusine de ce se intampla in ziua de azi. Cand stau sa ma gandesc ca sunt persoane care "sufera" ca nu pot sa isi cumpere ce vor, si sunt altii care chiar sufera, de exemplu cum sunt cei din Africa, sau sudul Asiei, sau Somalia, sau multe alte tari, care nu au nici macar niste conditii minime de trai. Stiti ca sunt locuri in lume care se omoara pt o siringa? o  amarata de siringa care pt noi e un nimic, pt altii e motiv de crima. Dar noi stam si plangem ca nu avem bani sa iesim la un suc sau sa ne cumparam un ruj sau mai stiu eu ce alte prostii de genul.
Cateodata imi vine sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata, pt ca oriunde intorc capul ma lovesc de acelasi lucru: BANII si oameni care sunt disperati dupa ei.
Chiar imi pare rau ca am ajuns in situatia asta, unde niste hartii au ajuns sa conduca lumea. Sper totusi ca va veni si vremea cand toate lucrurile astea materiale nu vor mai fi asa importante si poate atunci vom avea timp sa ne uitam si la cei de langa noi, sa vedem daca sunt bine sau nu.
Stiti cum se spune: "Keep the faith" si poate intr-o zi chiar se va intampla...stiti voi "speranta moare ultima"....eu voi continua sa sper ca va veni si ziua aia candva.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu