Translate

joi, 21 ianuarie 2010

Make up 2010!

Daca vrei sa fii la moda, in materie de make-up, iata cateva sugestii date de marile case de moda pt anul acesta:

Fall /Winter trend

Iarna aceasta revine smokey eyes, dar se schimba culorile. Pentru acelea dintre voi care sunt adeptele acestui machiaj, anul acesta se poarta albastrul, movul si sclipiciul, foarte mult sclipici. Buzele vor fi nud sau rosii, iar blush-ul va fi cu 2 nuante mai inchise decat culoarea ta naturala, nu mai mult, pentru ca devine prea vulgar.


Spring trend


Machiajul pentru acest sezon este cat se poate de simplu:
fond de ten, putin mascara si un gloss cat mai natural.
Mai simplu de atat nu se poate!




Summer trend

Machiajul pentru vara aceasta va fi foarte colorat. Pentru acest sezon, culorile care vor predomina in trusa ta de machiaj trebuie sa fie: orange, verde, galben, bleo, cu alte cuvinte, cu cat vei fi mai colorata cu atat mai bine.




TINETI MINTE: Pentru ca machiajul sa iasa cat mai perfect, trebuie mai intai sa aveti grija de tenul vostru. Zilnica demachiere si aplicarea cremei hidratante va vor ajuta tenul sa aibe un aspect mai sanatos si va fi protejat si de impuritati, si va va ajuta si la aplicarea fondului de ten, facand pielea mai fina, fondul de ten va aluneca pe piele si nici nu veti mai folosi foarte mult fond de ten pentru ca porii vor fi plini de crema si nu mai intra in piele.
TIP! Pentru un aspect cat mai natural, cand aplicati fondul de ten folositi un burete. Astfel veti ezita sa aveti aspectul de masca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu